Platja de Creixell i El Gorg

Creixell disposa d’una magnífica platja de sorra blanca i aigües poc fondes, al nord de la Costa Daurada. És una platja idònia per practicar esports nàutics o gaudir d’un dia de platja en família. Els seus quasi dos quilòmetres de llargada i 40 d’amplada, en el tram central de la platja que comparteix amb Torredembarra i Roda de Berà, formen la platja de Creixell i la platja del Gorg.

Un dels seus valors principals es que el seu grau d’ocupació i el d’urbanització són moderats, els quals han permès la conservació de la platja natural, contant però, amb tots els serveis bàsics.

A la platja de Creixell, les antigues cases de pescadors conegudes històricament com Les Botigues de Mar i les de nova construcció, són a tocar de la platja. Hi ha el Club Nàutic, amb una base de l’escola catalana de Vela i diverses guinguetes de temporada, conegudes popularment com “Xiringuitos” que fan activitats diürnes i nocturnes per dinamitzar les vacances d’estiuejants i creixellencs.

Borró
Crucianella maritima
Saliconars

La platja del Gorg és un espai d’interès natural protegit on es pot gaudir d’un entorn natural privilegiat. Un dels seus valors principals és la baixa ocupació d’aquesta platja i la sensació d’estar en un paratge natural entre dunes i aiguamolls. Es conserven molt ben senyalitzades les dunes amb flora i fauna autòctona. El Gorg forma part de l’espai protegit dels Muntanyans de Torredembarra i ha estat guardonada el 2018 amb la certificació de Platja Verge de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

el gros
corriol camanegre
martinet blanc
corriol camallarg
l'esplugabous
sargantana cua-roja
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial